:TITLE:Készítők hozzáadása/szerkesztése :INC:index :SUB:Mikor adjunk hozzá egy új készítőt

Egy készítői bejegyzést akkor kell létrehozni mikor egy olyan visual novelt szeretnénk bejegyezni amelyiknek még nincs benne a készítője az adatbázisba. Az olyan készítők amelyeknek nincsenek kiadásaik az adatbázisba egy után törölve lesznek, szóval csak akkor készíts egy bejegyzést ha azt hozzá is tudod társítani egy kiadáshoz. Ahhoz, hogy egy készítő bekerüljön a listába legalább egy teljesen befejezett, kiadott terméke kell legyen. Ez annyit jelent, hogy a fordító csoportokat csak akkor kell betenni a készítők közé miután be is fejezték a projektjüket.

:SUB:Általános tudnivalók
Típus
A készítő típusa.
Név (romaji)
A készítő neve a latin ábécé betűivel írva, romanizálj ha az eredeti név nem latin betűkkel van írva. Nagybetűsítés is fontos ebbe a mezőbe.
Eredeti név
Ha a név(eggyel feljebb) romanizálva lett, akkor ide írd be az eredeti nevet ami több mint valószínű, hogy japánul van.
Aliaszok
Más ismert nevei a készítőnek. Ha több van, akkor veszővel válaszd el őket.
Elsődleges nyelv
A nyelv amelyet a legtöbbet használja a készítő. Ez alapból japánra van állítva.
Weboldal
A készítő hivatalos weboldala.
Leírás
Egy rövid bemutató a készítőről, története, vagy pár tudnivaló a játékokról amiket kiad.
:SUB:Összefüggések Ezek az összefüggések információval szolgálnak arról, hogy mely készítők állnak kapcsolatba egymással és milyen ez a kapcsolat köztük. A megfelelő összefüggés kiválasztása egy picit zavaros lehet, szóval, ha kételkedsz akkor villants egy pillantást a készítő összefüggés grafikonjára. Az alábbi összefüggés fajták az adottak:
Előzőleg
A jelenlegi készítő régebben a kiválasztott készítő ként volt ismert. Ez azért lehet mert megváltoztatta a nevet, vagy feloszlott és ugyanaz a csapat újra kezdte egy más név alatt.
Felváltotta
Az Előzőleg ellentéte - a kiválasztott készítő előzőleg úgy volt ismert mint a jelenlegi készítő.
Leányvállalat
A kiválasztott készítő leányválalata a jelenlegi készítőnek.
Fővállalat
Ellentéte a leányvállalatnak - a jelenlegi készítő leányvállalata a kiválasztott készítőnek
Impresszum
A kiválasztott készítő impresszuma a jelenlegi készítőnek. Egyszerűbben mondva az "impresszum" egy másik név ugyanannak az embereknek a csoportjának, csak más név alatt adják ki a játékokat (X=Y, de X a készítő és Y a kiadó). Nézd meg a Wikipedia-t ha többet akarsz tudni.
Fő márka
Az ellentéte azImpresszumnak - a jelenlegi készítő impresszuma a kiválasztott készítőnek.
Leszármazott
A kiválasztott készítő a jelenlegi készítő volt tagjai alapították. A különbség az Előzőleg összefüggés és e közt az, hogy itt még a működik az a készítő amelyikből kikerültek az emberek.
Előd
ellentéte a Leszármazottnak - a jelenlegi készítőből alakult a kiválasztott készítő.